Dataduiker.nl

Al die systemen, ik raak er de kluts van kwijt

Bij het beheer van zwembaden wordt veelal gewerkt met onnodige en inefficiënte systemen. Er is bijvoorbeeld een apart systeem voor de ticketverkoop, een ander systeem voor administratie, weer een ander voor de planning en ga zo maar door. Met als gevolg: extra werk, extra tijd en extra kosten.    

De oplossing.

Bij Sera kregen we het genoegen om deze uitdaging aan te gaan en hier een oplossing voor te bedenken. Hoe kunnen wij ervoor zorgen dat er efficiënter wordt gewerkt, waarbij handelingen makkelijker, foutloos en sneller verlopen voor zowel bezoekers als personeel; en er te allen tijde een goed overzicht is van alles wat er gebeurt binnen het zwembad? Sera heeft hiervoor een systeem ontwikkeld waarin alle processen die zich afspelen binnen een zwembad bij elkaar zijn gebracht en aan elkaar zijn gekoppeld in één database. Eén systeem dat bestaat uit zeven verschillende modules die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. En dat systeem heet: Dataduiker.

Door de komst van Dataduiker kan je nu op de website terecht voor verschillende diensten. Zo is het mogelijk om online tickets te kopen, je persoonlijke gegevens en abonnementen te beheren, je (kind) aan te melden voor zwemlessen, maar ook om de planning en voortgang van de zwemlessen in te zien. Bovendien komt de verkoop van een (online) ticket direct in het kassasysteem, wordt dit meteen automatisch verwerkt in de administratie en worden de gegevens direct verwerkt in de statistiekenmodule. En dat met slechts één klik op de knop. Wel zo makkelijk, toch? Dat scheelt een heleboel werk en veel tijd. Dataduiker maakt het voor zowel bezoekers als medewerkers van het zwembad een stuk aangenamer, makkelijker en sneller om hun doel te bereiken.

We vinden dan ook dat ieder zwembad hier gebruik van moet kunnen maken. De prijs van het complete systeem is daarom afhankelijk van de grootte van de organisatie. Een aanschafprijs op maat dus. Op deze manier is het voor ieder zwembad mogelijk, groot of klein en betaal je nooit te veel. Wij schuiven het dan ook niet onder banken of stoelen hoe ontzettend trots en blij wij zijn op dit nieuwe systeem.

Dataduiker.nl 

Herken je iets in deze case?

Neem contact op!