Bekijk
Eerdere winnaars van FD Gazellen, De Sterkste Schakel Rijnland & EY Entrepreneur of The Year.

Vereniging Sport en Gemeenten

Complete huisstijl voor de buurtsportcoach

Vereniging Sport en Gemeenten (VSG) is de overkoepelende organisatie voor sportorganisaties in Nederland. We werken al lange tijd samen met deze klant en worden bij diverse initiatieven betrokken. Ook toen zij aanklopten voor een complete huisstijl voor 'Buurtsportcoach', gingen we maar al te graag aan de slag. Wat maakte SERA precies?

  • Diverse communicatieuitingen voor VSG.
  • Complete huisstijl voor 'Buurtsportcoach'.
  • Uitingen voor verschillende initiatieven.

Vereniging Sport en Gemeenten

Met VSG hebben wij al jaren een fijne samenwerking. Wij verzorgen hun communicatie-uitingen in de breedste zin van het woord; het gaat van complete huisstijl tot kladblok en van uitnodiging tot aankleding van een seminar.

AfbeeldingenVSG-1.jpg

Huisstijl Buurtsportcoach

Buurtsportcoach is een onderdeel van Brede Regeling Combinatiefuncties (mede mogelijk gemaakt door o.a. VSG). Om Buurtsportcoach een gezicht te geven, zijn wij gevraagd om het logo en de huisstijl te maken. Hier zijn we maar al te graag mee aan de slag gegaan. We hebben gekozen voor vrolijke, sprekende kleuren, zodat het positiviteit opwekt en energie geeft als je met de Buurtsportcoach in aanraking komt. We hebben gekozen om een verbinding te laten zien, zodat het ‘samenzijn’ weergeeft: iedereen mag deelnemen.

VSG_Buurtsport_coach.png

Naast het logo en de huisstijl hebben we voor de Buurtsportcoach nog veel meer mogen ontwikkelen. Zo hebben we diverse factsheets, uitnodigingen, brochures en promotiemateriaal (beachflags, roll up banieren, etc.) ontwikkeld.

AfbeeldingenVSG-3.jpgGrafisch ontwerper, SERA Business Design

"Iedere keer als ik de Buurtsportcoach zie, krijg ik direct een glimlach op mijn gezicht."

- Fabiƫnne Fransen

Grafisch ontwerper, SERA Business DesignVragen over deze case?

We zouden uren over deze uitdagende case kunnen vertellen, maar dan zou deze pagina veel te lang worden. Mocht je nog vragen hebben over deze case, dan kun je contact met ons opnemen. We vertellen je graag alles wat je wilt weten!

DIRECT CONTACT

Fabiƫnne design@sera.nl +31 172 473 430 Neem contact op
afbeelding contactpersoon