Bekijk
Eerdere winnaars van FD Gazellen, De Sterkste Schakel Rijnland & EY Entrepreneur of The Year.

Woonforte

Communicatie voor huurders en kopers

Woonforte is een woningcorporatie met bijna 11.000 huurwoningen in Alphen aan den Rijn, Aarlanderveen, Boskoop, Zwammerdam. Met trots kunnen wij zeggen dat we de communicatie-uitingen maken voor Woonforte. Wat doet SERA precies?

  • Informatievoorzieningen voor huurders, organisaties en omwonenden.
  • Communicatie-uitingen voor zowel interne als externe communicatie.
  • Diverse projecten en acties.

Thuis in vormgeving

Woonforte investeert flink in nieuwbouw, renovaties, onderhoud, leefbaarheid en duurzaamheid. En die boodschap moet overgebracht worden door middel van diverse communicatiemiddelen. Wij maken verschillende informatiebrochures voor de projecten van Woonforte.

SERA-website-1296px_breed-Woonforte-1.png


Wanneer het gaat om woningprojecten, komt er vaak moeilijke materie bij kijken. Door middel van infographics versimpelen we de informatie, zodat deze zichzelf verkoopt! Daarnaast houden we ons bezig met uitnodigingen, (personeels)advertenties, posters, kaarten, flyers en het maandelijks terugkerende woonnieuws.

SERA-website-1296px_breed-Woonforte-2.png

Projecten

Door de gekte op de huizenmarkt is er behoefte aan doorstoom in de woningen. Om ouderen te stimuleren om van hun eengezinswoning te verhuizen naar een gelijkvloerse woning of andere woning is er het project ‘Passend (t)huis’. SERA heeft de uitingen voor dit project en andere projecten verzorgd, denk hierbij aan o.a. een folder, infographic, interactieve PDF en diverse advertenties.

SERA-website-1296px_breed-Woonforte-3.png

Acties

In tijden van corona wilde Woonforte met een leuke actie, tijdens de Week van het Huren (tegenwoordig is het Burendag), laten weten dat ze er voor hun huurders zijn. Daarom hebben ze besloten om (corona-proof) naar de huurders toe te komen, met een Woonforte-ontmoetingsbus! Wij mochten vorm geven aan deze toffe actie. Belangrijk was dat deze actie positiviteit uitstraalde, opviel en dat je er vrolijk van werd. Dit hebben wij gedaan door middel van een illustratie in de kleuren van de huisstijl. De illustratiestijl komt terug in alle actie-uitingen, van naamkaartje tot flyers, van stickers voor op de bus tot aan banners voor op de website.

SERA-website-1296px_Woonforte.pngHoofd concept & design, SERA Business Design

"Bij Woonforte houden ze van een snelle effectieve aanpak en daar zorgen we voor!"

- Harold Simonis

Hoofd concept & design, SERA Business DesignVragen over deze case?

We zouden uren over deze uitdagende case kunnen vertellen, maar dan zou deze pagina veel te lang worden. Mocht je nog vragen hebben over deze case, dan kun je contact met ons opnemen. We vertellen je graag alles wat je wilt weten!