Bekijk
Eerdere winnaars van FD Gazellen, De Sterkste Schakel Rijnland & EY Entrepreneur of The Year.

Voetbalopleidingscentrum.nl

Een nieuwe uitstraling met een wow factor zoals een vol stadion

Voetbalopleidingscentrum.nl wilde de hoeveelheid adminstratie verminderen en direct inschrijven op diverse groepen mogelijk maken. Daarnaast maakten zij een grote naamswitch van De Complete Techniek naar Voetbalopleidingscentrum.nl. SERA heeft ervoor gezorgd dat Voetbalopleidingscentrum.nl met een gloednieuwe huisstijl en website klaar is om voetballend Nederland te laten zien dat zij hét bedrijf van en voor voetballiefhebbers zijn. Wat deed SERA precies?

  • Implementatie van recreatiesoftware Dataduiker voor het stroomlijnen van alle processen.
  • Geïntegreerde website voor online verkoop met gepersonaliseerd design.
  • Export voor de administratie naar een extern pakket.
  • Nieuw logo en huisstijl.
  • Automatische communicatie in eigen huisstijl.

Een nieuwe stijl bij een nieuwe naam

Na 16 jaar als Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek door het leven te zijn gegaan, was het tijd voor verandering. Het nieuwe platform moest een samenvoeging worden van De Complete Techniek en Voetbalomgeving om zo voetballend Nederland online én offline te kunnen bedienen. Dat vraagt niet alleen om een nieuwe website, maar om een volledige rebranding

Huisstijl_Logo_voetbalopleidingscentrum_xs.png

Bij een nieuw concept en een nieuwe naam horen natuurlijk een gloednieuw logo en huisstijl. Om hun branding en online positionering ijzersterk neer te zetten, hebben we ook gelijk hun USP’s vastgesteld. Na het ontwikkelen en implementeren van de huisstijl was het tijd om door te pakken! We ontwikkelden diverse communicatie-uitingen zoals beachflags, een presentatie, een gepersonaliseerde voetbal, reclameborden, social media-frames, etc. 

SERA-website-1296pxbreed-Voetbalopleidingscentrum-3-NEW.png

Een gloednieuwe website die voetbal ademt

Voetbalopleidingscentrum.nl had een duidelijk beeld voor ogen van de uitstraling die hun nieuwe website moest krijgen. Wie de website zou bezoeken moest gelijk denken: ‘Hier wil ik bij horen!’. Belangrijk was dat het webdesign zowel de jongeren die de trainingen gaan volgen, als de trainers van voetbalclubs die hun services naar een hoger niveau willen brengen, aan zou spreken. Als laatste moest het design ook aantrekkelijk zijn voor de zakelijk markt, zodat zij Voetbalopleidingscentrum.nl zien als een serieuze en professionele organisatie die zakelijke events voor hun kan realiseren.

Een extra laag voor een eenvoudig beheersbaar pakket

De wens van Voetbalopleidingscentrum.nl was bovendien om nog een extra laag aan de website toe te voegen. Zo wilden ze online inschrijvingen inclusief betalingen mogelijk maken en wilden ze graag een eenvoudiger beheersbaar pakket. Onze Dataduiker software is daar uitermate geschikt voor en is zo flexibel dat het op diverse bedrijfsmethodieken toepasbaar is.

 

Software_case_voetbalopleidingscentrum_website.png

 

Door alles onder één dak te huisvesten is Voetbalopleidingscentrum.nl nu in staat om trainers, coaches én verenigingen zowel online als offline te ondersteunen. Door hier een nieuwe naam aan te verbinden en hun USP’s duidelijk naar buiten te brengen, weten verschillende doelgroepen precies waarvoor ze bij Voetbalopleidingscentrum.nl terecht kunnen. Het koppelen van de activiteiten die Voetbalopleidingscentrum.nl aanbiedt aan de ticketverkoop maakt het voor geïnteresseerden bovendien mogelijk om direct online producten aan te schaffen. Dat is wel zo makkelijk. Al met al een succesvolle rebranding waarbij ook blijkt hoe flexibel inzetbaar onze Dataduiker software is.

Teamleider implementatie, SERA Business Design

"Ik ben ontzettend voetbalfan, dat maakt het extra leuk om de gewenste uitstraling tot leven te brengen. Door ons in te leven in de klant en korte lijntjes te houden, ademt het eindresultaat voetbal."

- Derek Prins

Teamleider implementatie, SERA Business Design


Vragen over deze case?

We zouden uren over deze uitdagende case kunnen vertellen, maar dan zou deze pagina veel te lang worden. Mocht je nog vragen hebben over deze case, dan kun je contact met ons opnemen. We vertellen je graag alles wat je wilt weten!


Gerelateerde
cases

On Campus

On Campus

Een systeem dat naadloos aansluit op de diverse doelgroepen.

01 / Software, Marketing & Design
Gemeente Meierijstad

Gemeente Meierijstad

Harmoniseren van alle sport- en beweegactiviteiten mét selfservice.

03 / Software, Marketing & Design
Sportbedrijf Drachten

Sportbedrijf Drachten

Klaar voor de toekomst met nieuwe software en selfservice.

02 / Software, Marketing & Design

Waarom dataduiker

  • Complete administratie in één overzichtelijk systeem. 
  • 24/7 service & support met persoonlijke benadering.
  • Geen aparte (dure) server nodig, alles draait in de cloud.
  • Klaar voor de toekomst met gave modules.

Gratis demo aanvragen

Neem een digitale duik in onze recreatiesoftware en ontdek de mogelijkheden. 

Vraag vrijblijvend aan
Digitrust ISO 27001
ISAE
Main Software 50
Google Analytics