Gardini.nl

Een tuin kopen, kan dat ook online?

Of je een tuin online kan kopen? Goede vraag, niet dat wij weten. Na zelf wat onderzoek te hebben gedaan, bleek inderdaad van niet. Sterker nog: na het internet te hebben afgestruind hadden we eigenlijk niet eens een idee van wat een nieuwe tuin precies kost. 

De oplossing.

 

Een complete tuin als totaalproduct die online is samen te stellen en je vervolgens gelijk kan bestellen, dat zou makkelijk zijn. En dat is er nu, onder de naam: Gardini. Bij Gardini kun je terecht voor een complete (droom)tuin, inclusief de aanleg en het onderhoud door een gespecialiseerde hovenier. Altijd voor een vaste prijs, zonder verrassingen. Een betrouwbare partner dus, die ontzorgt en waar je terecht kunt vanuit je luie stoel. 

Hoe werkt dat nu precies, een complete tuin voor een vaste prijs? Maak kennis met de Gardesigner: een selectie van een aantal standaard tuinontwerpen in verschillende stijlen; die zelfs weer een stukje gepersonaliseerd kunnen worden. Met de Gardesigner stel je binnen enkele stappen jouw nieuwe (droom)tuin samen. Vul de oppervlakte van je tuin in en kies vervolgens tussen de verschillende ontwerpen die voor jouw tuin mogelijk zijn. Daarna is er de mogelijkheid om je tuin te 'personaliseren' door te kiezen uit de vele extra's zoals een vlonder, verlichting en pergola's. Heb je een keuze gemaakt? Dan komt Gardini bij je langs om het tuinplan door te nemen. Na dit bezoek wordt de aanleg ingepland. Liever zelf aan de slag? Geen probleem. Dan worden de materialen gewoon bij je geleverd en laten we het verder aan jou over. Scheelt je weer in kosten. En is vaak nog leuk ook! 

Gardini.nl

Herken je iets in deze case?

Neem contact op!