Bekijk
Eerdere winnaars van FD Gazellen, De Sterkste Schakel Rijnland & EY Entrepreneur of The Year.

Bellboy Lifttechniek

Meer bekendheid voor uniek liftonderhoud

Bellboy Lifttechniek is de specialist als het gaat om onderhoud, reparatie en modernisering van liftinstallaties. Ze klopten bij ons aan omdat ze niet tevreden waren over de vindbaarheid van en het aantal online aanvragen voor onderhoudsbeurten. Aan SERA de taak om daar met Google Ads verandering in te brengen. Wat deed SERA precies? 

  • Zoekwoordinventarisatie.
  • Inrichting van Google Ads.
  • Monitoring, rapportage en optimalisatie.  

Een website die klaar is voor verkeer

Wanneer je start met het inzetten van Google Ads, moet je website daar ook klaar voor zijn. Als je geen gebruiksvriendelijke navigatie hebt en je teksten niet relevant zijn, dan zullen de resultaten van Google Ads ook achterblijven. We startten daarom met het SEO-proof maken van alle website teksten en toverden de website om van een onepager naar een waardige website.

Vervolgens pakten we voor Bellboy de Google Ads inrichting van A tot Z op. We hebben hiervoor ook een grondige zoekwoordeninventarisatie uitgevoerd, gericht op liftonderhoud.

Constante optimalisatie

Door heel doelgericht gebruik te maken van betaalde advertenties voor één service en rekening te houden met relevante locaties, konden wij met een beperkt budget meer omzet genereren. Met constante optimalisatie blijven de kosten per conversie dalen en komen er steeds meer aanvragen binnen!

Om samen nog sneller stappen te kunnen zetten op het gebied van conversieoptimalisatie, namen we het beheer van de website volledig over. Zo kunnen we direct schakelen als er verbeterpunten zijn.

 

Bellboy_in_content.png

 

- Eline Lageweg

"Google Ads is voor ons een taal die we niet spreken. We merken dat we tijdens de maandelijke rapportages steeds meer leren over de inhoud en zien echte resultaten terug. We zien zelfs dat we telkens hoger in de zoekmachines uitkomen!"

Financieel Manager, Bellboy Lifttechniek

- Eline LagewegVragen over deze case?

We zouden uren over deze uitdagende case kunnen vertellen, maar dan zou deze pagina veel te lang worden. Mocht je nog vragen hebben over deze case, dan kun je contact met ons opnemen. We vertellen je graag alles wat je wilt weten!