Bekijk
Eerdere winnaars van FD Gazellen, De Sterkste Schakel Rijnland & EY Entrepreneur of The Year.

Nuovo Antico

Een volle agenda in het hoogseizoen

Nuovo Antico biedt verschillende woontoepassingen aan onder één dak. Een nieuwe toevoeging aan hun portfolio was het aanbieden van service en onderhoud aan gashaarden. De vele opdrachten waar ze op hadden gehoopt bleven alleen nog uit. De agenda raakte niet vol genoeg om deze investering terug te verdienen. Aan SERA de taak om daar met Google Ads verandering in te brengen.
Wat deed SERA precies?

  • Zoekwoordinventarisatie.
  • Inrichting van Google Ads.
  • Monitoring, rapportage en optimalisatie.

Een optimaal resultaat met een beperkt budget

Bij het inzetten van Google Ads is de gedachte van bedrijven vaak ‘Hoe meer ik investeer, hoe meer resultaat’ of ‘Ik heb te weinig budget om gebruik te maken van Google Ads’. Uit ervaring weten wij dat het in de praktijk niet zo werkt. Vaak zien we dat de investering van bedrijven in Google Ads wordt opgeslokt. Het levert slechte resultaten op en leidt niet tot extra omzet. Voor Nuovo Antico bewezen we het tegendeel door de Google Ads inrichting van A tot Z op ons te nemen. We hebben hiervoor ook een grondige zoekwoordeninventarisatie uitgevoerd gericht op gashaarden.

Contactmomenten in overvloed

Door heel doelgericht gebruik te maken van betaalde advertenties voor één service en rekening te houden met relevante locaties, konden wij met een beperkt budget meer omzet genereren. Het leverde in het hoogseizoen maar liefst 200% rendement op de investering op. Bovendien beschikt Nuovo Antico nu op de langere termijn juist over meer budget. Anders dan voorheen is de agenda van hun nieuwe collega nu praktisch volledig gevuld met afspraken. In de vorm van een maandelijkse rapportage blijven we ook de komende periode de resultaten voor Nuovo Antico monitoren, analyseren en optimaliseren.

 

Marketing_case_nuovo_antico.png

 

Hoofd Marketing, SERA Business Design

“Het resultaat dat we voor Nuovo Antico met Google Ads hebben bereikt laat zien dat je als bedrijf geen grote investering hoeft te doen om een optimaal resultaat te behalen. Je moet alleen weten hoe je het budget in moet zetten!”

- Wietske Hertogh

Hoofd Marketing, SERA Business DesignVragen over deze case?

We zouden uren over deze uitdagende case kunnen vertellen, maar dan zou deze pagina veel te lang worden. Mocht je nog vragen hebben over deze case, dan kun je contact met ons opnemen. We vertellen je graag alles wat je wilt weten!