Bekijk
Eerdere winnaars van FD Gazellen, De Sterkste Schakel Rijnland & EY Entrepreneur of The Year.

Van der Linden Groep

Videocontent in de juiste taal en stijl

Van der Linden Groep was op zoek naar een videograaf die de taal en stijl van hun familiebedrijf begreep en dit kon vertalen naar pakkende videocontent. Ze hadden iemand nodig die het bedrijf écht kon doorgronden. Daarvoor zette SERA de vaste videograaf in. Wat deed SERA precies?

  • Meedenken in de contentplanning.
  • Ontwikkelen van storyboards.
  • Creatie van videocontent.

Videocontent in de taal en stijl van het bedrijf

Van der Linden Groep is onder meer dealer van het merk Hyundai. Dat betekent dat ze, wat hun marketing betreft, op veel gebieden gebonden zijn aan regels. Een uitzondering daarop was het creëren van videocontent. Die vrijheid pakten ze met beide handen beet. Onze videograaf denkt op maandelijkse basis mee met de videocontentplanning, ontwikkelt pakkende storyboards en heeft de volledige regie over de ontwikkeling en bewerking van videomateriaal. 

Onze videograaf is erin geslaagd om het bedrijf neer te zetten als een familiebedrijf met vaste gezichten, waar persoonlijke relaties en vertrouwen centraal staan. Precies waar Van der Linden Groep voor staat en dus naar op zoek was. Daarom mogen we maandelijks meedenken met het autobedrijf over gave videocontent én deze videocontent ook creëren. Hoe tof is dat?

Let op: Accepteer marketing-cookies om deze video te bekijken.

Videograaf, SERA Business Design

“Door de vlotte en vooral gezellige samenwerking kunnen we Van der Linden Groep in de spotlights zetten met de aandacht die dit prachtige familiebedrijf verdient”

- Martijn Sterk

Videograaf, SERA Business DesignVragen over deze case?

We zouden uren over deze uitdagende case kunnen vertellen, maar dan zou deze pagina veel te lang worden. Mocht je nog vragen hebben over deze case, dan kun je contact met ons opnemen. We vertellen je graag alles wat je wilt weten!