Een platform wat altijd up to date is!

In samenwerking met de PKVV, Hogeschool Leiden, Universiteit Leiden & Leiden Marketing hebben wij het project studentenstad Leiden hebben wij het enige echte mediaplatform voor studenten in Leiden mogen ontwikkelen. Op dit platform kan je alles vinden over alle studentenverenigingen uit Leiden. Van verenigingen die aangesloten zijn bij de plaatselijke kamer van verenigingen tot de Universiteit, Hogeschool en vele andere onderwijsinstellingen

Gelijkwaardig platform voor elke vereniging

Het belangrijkste binnen dit nieuwe platform was dat alle verenigingen uit Leiden een gelijkwaardige exposure krijgen richting de nieuwe student. Binnen het platform hebben we een pagina gecreëerd waar alle verenigingen staan onderverdeeld in sub categorieën. Zo zijn de verenigingen verdeeld onder de categorieën; cultureel, gezelligheid, internationaal, muzikaal, religieus en watersport. Dit zet de verenigingen toch enigszins uiteen, maar geeft ze wel gelijkwaardige exposure. Via de pagina met alle verenigingen kan je dus makkelijk kijken wat bij je past. Je hebt alle informatie over de verenigingen in één handomdraai.

Op de hoogte van alles

Het platform geeft de scholieren die net zijn begonnen aan een nieuwe studie een duidelijk overzicht welke vereniging bij hun zou kunnen passen. Een belangrijke keuze, die nu in een paar klikken op de site van studentenstad Leiden duidelijk kan zijn. Maar niet alleen de keuze voor de studentenvereniging kan je via deze site vereenvoudigen.

Op dit platform ben je altijd up to date over wat er gebeurt in Leiden. De verenigingen hebben namelijk de mogelijkheid om hun eigen evenementen, feestjes, foto’s, video’s en nieuwsberichten toe te voegen. Zo hoef je als student in Leiden helemaal niks te missen!

Vanaf nu kan je dus alles vinder over de Leidse studenteverenigingen, inclusief info- en contactgegevens, agenda, nieuwsberichten, de verenigingskieswijzer en natuurlijk heel veel foto’s en filmpjes! Ook vind je hier de info over jouw hogere onderwijsinstelling, de stad zelf en alles over het studentenleven.

Spreekt dit je aan?

Neem contact op!