Google Data Studio Reporting

Google Data Studio maakt van je gegevens informatieve, gemakkelijk te lezen en volledig aanpasbare dashboards en rapporten. Je rapporten zijn interactief met viewer filters en een datumbereik.

Hoe werkt het?
Je data eenvoudig analyseren. Hoe werkt dat? Wij denken graag met je mee. Google Data Studio omvat een datavisualisatie en rapportage programma waarmee je eenvoudig visuele rapporten kan maken en delen. De traffic is afkomstig van Google Marketing Platform producten als Google Ads, Analytics, Display, Video & Search 360; Google consumer products zoals Sheets, YouTube en Search Console en databases, platte files via CSV en diverse social media platformen.

Waarom werkt het?
Door het steeds grotere belang van data in de zakelijke wereld is het nodig om alles te bundelen op één systeem met een gebruiksvriendelijk dashboard. Wij, maar ook onze klanten, hebben hier behoefte aan. Snel inzicht hebben in de juiste data. Vaak is het nu nog het geval dat je je data op de verschillende platformen zoals Google Analytics en CMS moet gaan zoeken, wat onoverzichtelijk en tijdrovend is.

Het grote voordeel van de Google Data Studio is dat alle data iedere dag automatisch wordt bijgewerkt. Vanaf begin 2020 rollen wij Google Data Studio uit voor al onze klanten. Zij ontvangen van onze dataspecialist een volledig rapport met al hun beschikbare data hieraan gekoppeld.

Neem contact op
Spreekt dit je aan en wil je ook gebruik maken van Data Studio, maar ben je nog geen klant van Sera? Klik hieronder op de button 'neem contact op'. 

Je data is prachtig. Gebruik het!

 

Spreekt dit je aan?

Neem contact op!