Sera verwelkomt en ondersteunt studenten

Bij Sera Business Design zijn we altijd op zoek naar verbetering, naar nieuwe ideeën en naar duurzame business. We kijken en leren hierbij van ons verleden, maar leggen te allen tijde de focus op de toekomst.   Het gezegde ‘de jeugd heeft de toekomst’ is dan ook iets waar wij ons volledig in kunnen vinden.

Wij verwelkomen daarom al jaren stagiaires bij ons op kantoor, van studenten op het mbo tot aan masterstudenten van diverse universiteiten. En ze zijn allemaal even waardevol. Maar sinds dit jaar gaan wij nog een stapje verder. Wij bieden studenten nu de kans om tijdens hun studie een dag voor ons te komen werken en in ruil daarvoor vergoeden wij hun opleiding. Zo kunnen zij tijdens hun studie leren van de praktijk en kunnen wij weer leren van hun kennis en ideeën. Inmiddels zijn er twee studenten actief voor Sera Business Design, Danny en Steven.

Danny studeert Business Administration aan de Universiteit van Amsterdam en doet bij ons een uitgebreid onderzoek naar e-commerce en web search tools. Iedere zoekmachine heeft namelijk zijn eigen voor- en nadelen. En ieder bedrijf heeft weer behoefte aan andere functies. Met de resultaten van dit onderzoek krijgen wij een beter inzicht in de verschillende tools en kunnen wij beter inspelen op de wensen van onze huidige en potentiële klanten, om hen uiteindelijk beter van dienst zijn.

Steven studeert Informatica aan de Universiteit van Leiden en pakt bij ons een geheel nieuw project op. Hij startte meteen goed, Steven heeft namelijk een partnership met Microsoft binnengehaald. Geen verkeerde partner als je het ons vraagt. Hij gaat zich dan ook bezighouden met Microsoft Dynamics, software waar zowel Sera als onze huidige én toekomstige klanten heel veel baat bij hebben.

Spreekt dit je aan?

Neem contact op!