Zwembad de Koekoek en Woerdensport

Weer twee nieuwe samenwerkingen!

Met trots kunnen wij weer twee nieuwe samenwerkingen bekend maken. Zwembad de Koekoek en Woerdensport zullen met het Dataduikersysteem gaan werken.

We verheugen ons enorm op de komst van zwembad de Koekoek als nieuwe gebruiker van de Dataduiker. De Koekoek is een multifunctioneel sportcomplex in Vaassen (gemeente Epe) op de Veluwe: een locatie met vele mooie voorzieningen. Naast dat er een zwemgelegenheid is bestaande uit een wedstrijdbad, zijn er ook meerdere recreatiebaden met glijbanen, baby-en peuterbaden, sporthallen en nog veel meer! Tevens is er ook een buitenterrein te vinden met mooie buitenattracties. Een enorm mooie locatie die wij gaan helpen met de automatisering van de processen om nog efficiënter te werk te gaan. 

Maar daar blijft het niet bij, ook Woerdensport heeft zich bij ons aangesloten! Ook een samenwerking waar wij enorm naar uitkijken en een mooie uitdaging in zien. Woerdensport bestaat uit het Batensteinbad in Woerden en recreatiecentrum H2O in Harmelen. Twee prachtige locaties met vele zwemactiviteiten die op Dataduiker gaan draaien. Daarnaast wordt er een compleet nieuwe website gemaakt en aansluitend zullen wij de marketing voor de twee zwembaden gaan verzorgen. 

Een mooie stap! Woerdensport staat zelf voor een renderend een effectief zwembadbeheer, iets waar ons systeem op inspeelt en waar wij samen met Woerdensport de volgende stap in gaan zetten. 

Spreekt dit je aan?

Neem contact op!