Exalto Emirates

Zo veel producten, hoe behoud je dan het overzicht?

De catalogus van Exalto Emirates bestaat uit 14.500+ producten. Deze leveren ze wereldwijd en gebruiken hiervoor al meer dan 20 jaar het Sera ERP systeem. Ze hadden echter nog één uitdaging: "Hoe krijgen wij onze catalogus gestructureerd en op een juiste manier online en bestelbaar?"

De oplossing.

Sera heeft een grote webapplicatie gebouwd waarbij de website en shop volledig zijn geïntegreerd en aangestuurd vanuit ons Sera ERP systeem. De webapplicatie toont op een intelligente manier de producten waar een consument naar op zoek is. Ook de verschillende complexe businessrules, afwijkende prijzen, verchillende valuta's, btw regels en voorraadposities met voorspellingen op binnenkomst, zijn hier naadloos in geïntegreerd. 

Omdat Exalto Emirates zaken over de hele wereld doet, is er een sterk internationaal netwerk opgezet om alle klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.
Het hoofdkantoor bevindt zich in de Emiraten. De SERA-ERP cloud server draait vanuit Frankfurt en de SERA-WEB server draait vanuit Amsterdam. Om de vrachtkosten te berekenen draait er een DHL server in Genève. De betaalprovider draait tot slot weer in Abu Dhabi. Al deze systemen zijn in real-time gekoppeld en zorgen voor een stabiele en snelle service aan de hele wereld. 

Exalto-emirates.com

Herken je iets in deze case?

Neem contact op!