Sera wint in 2019 opnieuw een FD Gazellen

SERA sleept opnieuw een FD Gazellen Award in de wacht. Deze prijs wordt door het Financieel Dagblad uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland.
Na in 2014, 2015, 2017 en 2018 al een sterke stijging te hebben gerealiseerd, zette de lijn bij SERA zich voort met maar liefst 64% omzetgroei.

SERA houdt zich al bijna 30 jaar bezig met de ontwikkeling van software en het leveren van de bijbehorende bedrijfsondersteuning. De afgelopen 10 jaar is het pakket van diensten en producten uitgebreid met de ontwikkeling van webapplicaties en ondersteuning van bedrijven en organisaties op het gebied van internetmarketing en social media.

Een recent softwareproduct is de “dataduiker", een complete oplossing voor zwembaden en andere sportcentra. Kassa, toegangscontrole, abonnementen, verhuur, leerlingbegeleiding en administratie komen samen in 1 systeem.

Met de invoering van de VAT (vergelijkbaar met onze BTW) in de Golfstaten, is er ook een sterke groei in het Midden-Oosten gerealiseerd. Het heeft geleid tot de opening van een eigen kantoor in Bahrein, van waaruit de regio wordt bediend.
 
Namens Sera namen Jurre van Eyndhoven en Siona Landveld-van As de award dit jaar in ontvangst. 

Spreekt dit je aan?

Neem contact op!