Bekijk
Eerdere winnaars van FD Gazellen, De Sterkste Schakel Rijnland & EY Entrepreneur of The Year.

Onderwijssoftware
SERA Datawijzer

Word jij in het onderwijs geconfronteerd met een overvloed aan administratieve taken, verspreid over verschillende, niet-geïntegreerde systemen? Met SERA Datawijzer streven we ernaar om jouw onderwijsadministratie beter te organiseren. Zo houd jij tijd over om de kwaliteit en effectiviteit van jouw onderwijs te verbeteren. 

  • Tijdwinst door efficiënte inrichting administratieprocessen  
  • Automatisering zonder aan de inhoud te komen  
  • Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk beeld van de ontwikkeling van leerlingen 
  • Heldere, datagestuurde inzichten om direct te kunnen handelen 

Plan een demo in

Onderwijssoftware
SERA Datawijzer

OPP-applicatie

OPP-applicatie

Een levend document dat meegroeit met jouw leerlingen

Leerlingvolgsysteem

Leerlingvolgsysteem

Een hoger registratieniveau in het volgen van leerlingen

Binnenkort bij SERA Datawijzer

Binnenkort bij SERA Datawijzer

Een data platform

 

Relatie tussen school, leerling en ouders/verzorgers

De relatie tussen school, leerling en ouders/verzorgers is essentieel voor succesvol onderwijs. Dat begrijpen we. Daarom is SERA Datawijzer ontwikkeld op basis van deze relatie.  

Door de processen voor onderwijsinstellingen efficiënter, duidelijker en makkelijker te maken, stellen we onderwijzers in staat om hun leerlingen beter te ondersteunen. Tegelijkertijd biedt SERA Datawijzer ouders/verzorgers meer transparantie, duidelijkheid en overzicht over de voortgang van hun kind. Op deze manier stimuleren we een optimale leeromgeving voor leerlingen, waardoor zij beter in hun kracht worden gezet.  


Een partner waar je op kunt bouwen


Een partner waar je op kunt bouwen

Bij SERA nemen we niet plaats op de stoel van de onderwijzer, maar zorgen we er juist voor dat die stoel beter zit. We denken met je mee en ontwikkelen nieuwe functionaliteiten, zonder aan de inhoud van het onderwijs te komen. Dit betekent dat de oplossingen die we bedenken, altijd aansluiten op hoe jij het onderwijs invult.  

een toekomst gericht op onderwijs

   / Op naar
een toekomst gericht op onderwijs

Zet jij samen met ons de stap naar een toekomst waar het écht draait om onderwijs? 

Met SERA Datawijzer bieden wij een reeks deelapplicaties zoals het leerlingvolgsysteem en een al dan niet geïntegreerde OPP-applicatie. Met deze applicaties optimaliseren wij processen, waarbij het onderwijs en de ontwikkeling van leerlingen centraal staat en er een efficiënte workflow ontstaat (en daarmee tijdsbesparing). De stamgegevens worden geautomatiseerd ingelezen/ gekoppeld worden vanuit andere systemen. Hierdoor is handmatig verwerken van gegevens overbodig. 

Als specialisaties bieden wij een uitgebreide OPP-applicatie die tevens naadloos aansluit op de vereisten vanuit het speciaal onderwijs. Het aanvullende leerlingvolgsysteem kan los of gecombineerd worden aangeboden.  

Automatiseren is onze kracht. We beschikken over een flexibel systeem en een gedegen infrastructuur waardoor we snel kunnen inspelen op de snelle ontwikkelingen en wetgeving in onderwijsland. 

 

Wil jij ook een efficiënte organisatie?

SERA denkt graag met je mee over diverse soorten automatiseringsvraagstukken. 

Neem contact op

 

Gecertificeerd in kwaliteit

Onze producten en diensten ontwikkelen wij aan de hand van de modernste richtlijnen, kwalitatieve normeringen en professionele certificeringen

Digitrust ISO 27001
ISAE
Main Software 50
Google Analytics