Bekijk
Eerdere winnaars van FD Gazellen, De Sterkste Schakel Rijnland & EY Entrepreneur of The Year.

Social media
met Coosto

Haal het maximale uit jouw content

Coosto is een toonaangevende content- en social mediamarketing tool die volledig is ingericht op het helpen van organisaties om meer resultaat uit content te halen. Marketeers en communicatieprofessionals gebruiken Coosto voor alle fases van contentmarketing; content bedenken, maken en verspreiden, het managen van de community, monitoring en rapporteren over alle resultaten .

Met Coosto tackel je elke content-uitdaging op social media. In één oogopslag kun je al je posts plannen, publiceren, reviewen en optimaliseren, trending onderwerpen ontdekken en inhaken met nieuwe content, online & social mediaberichten analyseren en direct reageren, je succes meten, bewijzen en vergroten met diepgaande (realtime) rapportages en overzichtelijke dashboards.

Voordelen

  • Weten op welk tijdstip jouw post het beste scoort.
  • Erachter komen hoeveel mensen over jouw organisatie spreken en wat ze zeggen.
  • In kortere tijd meer resultaat behalen binnen jouw marketingstrategie.
  • Direct inspelen op snel wisselende trends en ontwikkelingen.
  • Gouden tip: met onze marketingexperts en designers tuig je direct een strategische social media strategie op die bij jouw bedrijf past.

Ontdek alle mogelijkheden en bijbehorende prijzen van Coosto >

Coosto Partner

SERA Business Design is officieel partner van Coosto. Hierdoor kunnen wij deze tool helemaal op maat inrichten en integregen in jouw marketing- en salesstrategie. We helpen je met de implementatie en training voor eigen gebruik.

coosto-logo.png

Gratis demo
Aanvragen

Ervaar waarom deze marketingtool jou verder gaat helpen. Onze marketingexperts staan voor je klaar.

Digitrust ISO 27001
ISAE
Main Software 50
Google Analytics