Bekijk
Eerdere winnaars van FD Gazellen, De Sterkste Schakel Rijnland & EY Entrepreneur of The Year.

Rijnvicus

Rebranding voor een sociale werkplaats

Toen SWA (Sociale Werkplaats Alphen aan den Rijn) een aantal jaar geleden bij ons aanklopte voor een rebranding, stonden wij direct in de startblokken. We dachten mee over de nieuwe huisstijl, een kloppende uitstraling en de communicatie over de naamswitch naar Rijnvicus. Wat maakte SERA precies?

  • Nieuw logo en huisstijl.
  • Signing van het gebouw.
  • Diverse brochures en flyers.
  • Uitingen voor sociale werkplaatsen.

Volledige rebranding

Toen SWA onder de nieuwe naam Rijnvicus verder ging, verzorgden wij de volledige rebranding voor het bedrijf. Belangrijk was dat het bedrijf een toegankelijke uitstraling bleef houden, opviel tussen de concurrenten en de doelgroep onveranderd bleef.
AfbeeldingenRijnvicus-1.jpg

Pakkende content

Daarnaast hebben we alle communicatie-uitingen opgepakt. Denk hierbij aan brochures, folders, flyers, uitnodigingen, kaarten, give-aways en nog veel meer.

AfbeeldingenRijnvicus-2.jpg

Doorvertaling in het gebouw

Naast de communicatie naar buiten toe, moest ook het bedrijf zelf omgetoverd worden van SWA naar Rijnvicus. Wij hebben hiervoor de signing en bestickering van hun bedrijfspand en voertuigen mogen doen.AfbeeldingenRijnvicus-3.jpg


In het hoofdgebouw van Rijnvicus zit een grote bedrijfskantine. Deze heeft onlangs een hele metamorfose ondergaan. Ook hiervoor hebben wij de signing mogen maken, denk hierbij aan diverse borden, placemats, servetten, etc.
AfbeeldingenRijnvicus-4.jpgHoofd Concept & Design, SERA Business Design

"Het leukste van ons vak is dat je ziet dat een bedrijf écht feeling heeft voor de huisstijl. Als alles zo mooi bij elkaar komt dat zelfs de kerstkaarten en alle communicatie in het pand in dezelfde lijn staan."

- Harold Simonis

Hoofd Concept & Design, SERA Business DesignVragen over deze case?

We zouden uren over deze uitdagende case kunnen vertellen, maar dan zou deze pagina veel te lang worden. Mocht je nog vragen hebben over deze case, dan kun je contact met ons opnemen. We vertellen je graag alles wat je wilt weten!